• Trickerion Leyendas del ilusionismo (Edició Definitva)

    Richard Amann y Viktor Peter MALDITO GAMES Ref. mg-163068 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Trickerion és un joc d'estratègia competitiu, ambientat en un món fictici inspirat en la vida y cultura urbana de finals del segle XIX; i amb una mica de magia sobrenatural.
    • 1-4 jugadors
    • 60-180min.
    +14 anys Dimensions: 29 x 15 x 29 cm Pes: 2500 gr
    Disponible
    130,00 € 117,00 € 10%
    • ENVIAMENT
      Enviament en 24H al teu domicili o recullida a la nostra botiga.
    • FORMA DE PAGAMENT
      Ho tens fàcil.....paga com vulguis amb totes les garanties. Passarel.la de pagament segura amb targeta. Paypal. Bizum. Transferència bancària.
    • DEVOLUCIONS
      Tens fins a 15 dies per realitzar la devolució. Posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre mail hola@festivaliaonline.cat
  • Descripció

    Els jugadors assumiran el paper d'il·lusionistes rivals, cadascun amb les seves fortaleses i característiques. S'esforcen per assolir la fortuna i la fama en una competició organitzada per un llegendari mag, que busca un successor que sigui digne de posseir la poderosa Pedra Trickerion, que té fama d'atorgar poders sobrenaturals al propietari.
    A través de mecàniques de col·locació de treballadors i de selecció d'accions simultànies, els il·lusionistes i els seus equips d'ajudants (l'enginyer, l'assistent, el gerent i un grapat d'aprenents) obtindran plànols i components per a trucs de màgia cada cop més complexos, ampliaran l'equip i organitzaran actuacions visitant les ubicacions del Centre, Carreró Fosc, Mercat i el Teatre al tauler de joc principal, que representa un paisatge urbà de finals del segle XIX.
    Els trucs s'emmagatzemaran i es prepararan al tauler de Taller del mag, mentre que les actuacions es duran a terme al Teatre en forma d'un minijoc de col·locació de fitxes amb molta interacció de jugadors. Les actuacions atorguen punts de Fama i Monedes als seus propietaris en funció dels trucs que facin. Els punts de Fama tenen múltiples usos, però també són una condició per a la victòria: després del torn 7, quan es revela la darrera carta de Rendiment, el joc acaba i l'il·lusionista amb més punts de Fama serà el guanyador.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.